₪7,900 לא כולל מע"מ
עלות משלוח: 200 ש"ח למשלוח עם נהג ש.ז.ם זמן אספקה: 24-48 שעות להזמנות בטלפון שם היבואן ונותן האחריות: זנדברג שלמה (ש.ז.ם מהיבואן לצרכן) משך האחריות: 12 חודשים
מכונת גלידה אמריקאית דלפקית שני טעמים מבית SZM היא הפתרון המושלם לכל עסק שרוצה להציע ללקוחותיו גלידה רכה, איכותית וטעימה. עם שני ברזים להכנת שני טעמים שונים, עיצוב קומפקטי, ויכולת קירור עוצמתית – זו מכונה שיכולה להתאים בקלות למגוון עסקים כמו גלידריות, בתי קפה, מסעדות, מזנונים ואפילו קיוסקים. היא קלה להפעלה, קלה לניקוי, והכי חשוב – מפיקה גלידה נהדרת.
שני טעמים שונים בלחיצת כפתור – טעם לכל אחד!
עיצוב דלפקי חוסך מקום בעסק
פעולה שקטה ואמינה לאורך זמן
חיסכון בחשמל ואחזקה פשוטה
מתאימה גם לעומסי עבודה גבוהים
תפוקה: 18–20 ליטר לשעה
מספר ברזים: 2
תצוגה דיגיטלית לשליטה בטמפרטורה
חיבור לחשמל רגיל
מידות קומפקטיות – מתאימה למשטח דלפק סטנדרטי
גוף מתכת איכותי בציפוי צבעוני
🔹 האם המכונה מתאימה לשימוש בדלפקים קטנים?כן. בזכות העיצוב הקומפקטי שלה, המכונה משתלבת בקלות על גבי כל דלפק ומתאימה במיוחד לעסקים עם מקום מוגבל.
🔹 למי המכונה מתאימה?לעסקים קטנים ובינוניים שרוצים להציע גלידה אמריקאית באיכות גבוהה בלי צורך בהשקעה גדולה או מקום רב.
אם אתה מחפש מכונת גלידה אמריקאית דלפקית שני טעמים – עם אמינות, ביצועים מרשימים, ומחיר משתלם – הגעת למקום הנכון. ב-SZM תיהנה ממוצר איכותי עם אחריות מלאה, משלוח מהיר, ושירות מקצועי.
למה לקנות אצלנו?אנחנו ב־SZM מתמחים בציוד מקצועי לעסקים. אנו בוחרים בקפידה כל מוצר לפי סטנדרטים של אמינות, ביצועים ונוחות שימוש. כל מכונה נבדקת לפני משלוח, ואתה נהנה משירות אישי, ליווי מקצועי ואחריות מלאה. אל תחכה לקיץ הבא – הזמן עכשיו מכונת גלידה אמריקאית דלפקית שני טעמים, ותתחיל לייצר הכנסות כבר בשבוע הקרוב!
📦 הזמן עכשיו ותתחיל להגיש גלידה תוך ימים ספורים!
אין עדיין חוות דעת.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
הביקורת שלך *
שם *
אימייל *
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
Fell free to contact us and we will get back to you as soon as possible