מיקסר להכנת בצק לפסטה SZM-O2

1,090 לא כולל מע"מ

עלות משלוח: 200 ש"ח למשלוח עם נהג ש.ז.ם
זמן אספקה: 24-48 שעות להזמנות בטלפון
שם היבואן ונותן האחריות: זנדברג שלמה (ש.ז.ם מהיבואן לצרכן)
משך האחריות: 12 חודשים

המלאי אזל

תיאור

💡 מיקסר להכנת בצק לפסטה SZM-O2 – פתרון חכם ומדויק לכל עסק 🍝

אם אתם מחפשים דרך חכמה, מקצועית ויעילה להכנת בצק לפסטה, המיקסר מדגם SZM-O2 הוא התשובה. מדובר במכשיר קטן יחסית אך עוצמתי במיוחד, המסוגל לטפל בכמויות של עד 60 ק"ג בצק בשעה – מבלי להתפשר על איכות הלישה או אחידות המרקם. המיקסר משלב בין מבנה קומפקטי לנפח עבודה מרשים, מה שהופך אותו לבחירה מעולה למטבחים קטנים, מסעדות פסטה, קייטרינג, או כל עסק שדורש תפוקה גבוהה בשטח מוגבל.

⚙️ עיצוב ארגונומי וניקוי קל

המבנה החיצוני של המיקסר עשוי פלסטיק קשיח בשילוב נירוסטה מבריקה. הוא לא רק יפה – אלא גם קל לניקוי. פתח ההזנה הרחב, המכסה השקוף והאפשרות לפרק את הקערה והחלקים הפנימיים, מאפשרים תחזוקה נוחה במיוחד.

🌀 ביצועים מרשימים בכל סיבוב

למיקסר מנוע חשמלי בהספק של 370W, שמפעיל את המערבל בצורה שקטה אך מדויקת. הפעולה מתבצעת על טווח זמן של 2–3 דקות בלבד, כך שתוכלו להכין את כמות הבצק הדרושה במהירות ובאפקטיביות – מבלי לחכות או לעמוד בתור.

📏 מתאים לכל עסק – קטן או גדול

עם קיבולת של עד 1.6 ק"ג ללישה אחת ומכל של 19 ליטר, המיקסר מתאים גם להכנת כמויות בינוניות של בצק. הוא מאפשר גמישות בתפריט – ממנות פסטה טריות ועד להכנת דפי לזניה, רביולי, ניוקי ועוד. בזכות גודלו, הוא משתלב בקלות בכל עמדה – גם במטבח צפוף במיוחד.

🔌 נתונים טכניים בולטים:

  • הספק חשמלי: 370W

  • נפח הקערה: 19 ליטר

  • קיבולת עבודה: עד 60 ק"ג לשעה

  • מידות: רוחב – 40.5 ס"מ | עומק – 27.5 ס"מ | גובה – 40 ס"מ

  • משקל נטו: 19 ק"ג בלבד

✅ נוחות תפעול לכל צוות

אין צורך בהכשרה מיוחדת – פשוט להכניס את הקמח, המים ותוספים נוספים, ללחוץ על כפתור ההפעלה ולתת למיקסר לעשות את העבודה. זה כל כך פשוט, שגם צוות חדש במטבח יוכל להשתמש בו בקלות.


⁉️ שאלות נפוצות:

האם המיקסר מתאים גם להכנת בצק לפיצות או מאפים? 🍕
כן, המיקסר מתאים לבצקים רכים כמו לפסטה, פיצות, לחמים קלים ועוד.

מה היתרון של מיקסר קומפקטי לעומת מיקסר גדול יותר? 🧠
המיקסר הקומפקטי תופס פחות מקום, קל לניקוי ולתחזוקה, ומציע ביצועים מקצועיים שמתאימים גם למטבחים קטנים או לשימוש יומיומי.

האם ניתן לפרק את החלקים לניקוי? 🧽
בוודאי. ניתן לשלוף את הקערה, הזרועות והכיסוי – לניקוי קל ומהיר.


🧾 סיכום:

מיקסר להכנת בצק לפסטה SZM-O2 מציע שילוב מנצח של גודל, נוחות, עוצמה ומחיר נגיש – פתרון מקצועי נהדר לכל מטבח.

📞 צרו קשר – אנחנו כאן בשבילכם!

מתלבטים אם המוצר מתאים לעסק שלכם?
רוצים לקבל ייעוץ אישי, הצעת מחיר או לבדוק התאמה לדגמים נוספים?

📲 התקשרו עכשיו: 03-9012082
💬 או שלחו לנו הודעה בוואטסאפ דרך הכפתור הירוק באתר.

לצפייה במכונות להכנת בצק פסטה נוספות באתר  – לחץ כאן

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “מיקסר להכנת בצק לפסטה SZM-O2”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *