צ'יפסר חשמלי ריצפתי 25 ליטר תא אחד

3,590 לא כולל מע"מ

עלות משלוח: 200 ש"ח למשלוח עם נהג ש.ז.ם
זמן אספקה: 24-48 שעות להזמנות בטלפון
שם היבואן ונותן האחריות: זנדברג שלמה (ש.ז.ם מהיבואן לצרכן)
משך האחריות: 12 חודשים

תיאור

🔥 צ'יפסר חשמלי ריצפתי 25 ליטר תא אחד – מענה עוצמתי למטבחים עמוסים

אם אתה זקוק לפתרון מקצועי ואמין לטיגון כמויות גדולות של מזון, צ'יפסר חשמלי ריצפתי 25 ליטר תא אחד הוא הבחירה הנכונה.
עם גוף נירוסטה קשיח, תא טיגון עמוק במיוחד ונפח של 25 ליטר, מדובר בצ'יפסר עוצמתי שמתאים במיוחד למטבחים תעשייתיים, מוסדות, חברות הסעדה ומסעדות עם קצב עבודה גבוה במיוחד.

המכשיר כולל מערכת חימום חזקה בהספק של 4KW, מה שמבטיח עלייה מהירה בטמפרטורה ושמירה על חום אחיד – גם בזמני שיא. בנוסף, מערכת ניקוז נוחה מאפשרת ריקון שמן בצורה בטוחה ומסודרת.


⚙️ יתרונות צ'יפסר חשמלי ריצפתי 25 ליטר תא אחד

  • ✅ נפח עצום – 25 ליטר לתפוקה מסיבית

  • ✅ גוף חימום בהספק גבוה – 4.12KW

  • ✅ מבנה עמיד מנירוסטה איכותית

  • ✅ פתח ניקוז תחתון – לריקון שמן בקלות

  • ✅ תרמוסטט מדויק – שליטה מלאה בטמפרטורה

  • ✅ רגליות מתכווננות – ליציבות וגובה מותאם


📏 מפרט טכני

  • נפח כולל: 25 ליטר

  • מתח: 220V / 50Hz

  • הספק חשמלי: 4.12KW

  • מבנה: נירוסטה עמידה

  • מידות: 91×65×85 ס"מ

  • הפעלה: חשמלית, חיבור חד-פאזי

  • תוספות: שני סלים נפרדים, פתח ניקוז מובנה


❓ שאלות נפוצות

🔹 האם הצ'יפסר מתאים גם להכנת מאכלים אחרים מלבד צ'יפס?

בהחלט. התא הרחב והחימום האחיד מאפשרים לטגן מגוון מזונות כמו שניצלים, ירקות, פלאפל, דגים ועוד – באחידות ובמהירות מרשימה.

🔹 איך מתבצע ניקוז השמן?

המכשיר כולל פתח ניקוז תחתון מובנה עם ברז סיבובי, כך שניתן לרוקן את השמן בצורה בטיחותית ונוחה – ישירות לדלי איסוף או מיכל ייעודי.

🔹 האם המכשיר דורש התקנה מיוחדת?

לא. מדובר בחיבור חד-פאזי רגיל (220V), כך שתוכל להפעיל את הצ'יפסר בשקע חשמלי תעשייתי סטנדרטי ללא צורך בתשתית מיוחדת.


🏪 למי מתאים צ'יפסר חשמלי ריצפתי 25 ליטר תא אחד?

הצ'יפסר הזה מתאים לכל מי שזקוק ליכולת טיגון תעשייתית: מוסדות חינוך, קייטרינג, מטבחי הסעדה, אולמות אירועים, מזנונים עם עומס גבוה – או אפילו מסעדות שרוצות לעבור שלב קדימה בטיגון. הוא מעניק עוצמה, קיבולת ואמינות – הכל בגוף אחד, עמיד ופונקציונלי.


✍️ סיכום

צ'יפסר חשמלי ריצפתי 25 ליטר תא אחד הוא מכונת טיגון תעשייתית אמינה, חסכונית ומרשימה בביצועים. עם גוף נירוסטה, ניקוז שמן מהיר, תפוקה גבוהה וקלות תפעול – זה הפתרון המושלם לעסק שמבין עניין.

📞 צרו קשר – אנחנו כאן בשבילכם!

מתלבטים אם המוצר מתאים לעסק שלכם?
רוצים לקבל ייעוץ אישי, הצעת מחיר או לבדוק התאמה לדגמים נוספים?

📲 התקשרו עכשיו: 03-9012082
💬 או שלחו לנו הודעה בוואטסאפ דרך הכפתור הירוק באתר.

לצפייה  בציפסרים חשמליים רצפתיים נוספים באתר – לחץ כאן
לצפייה בציפסרים חשמליים באתר – לחץ כאן

 

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “צ'יפסר חשמלי ריצפתי 25 ליטר תא אחד”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *